Dagens ret
apr.
27.

Dagens ret

Dagens ret :

Kom og få dagens ret på 1971 hver torsdag.

Kr. 199.- pr. person.

Der kan derudover tilkøbes forret for 89,- og en dessert for 89,-

Se begivenhed →
Dagens ret
apr.
20.

Dagens ret

Dagens ret :

Kom og få dagens ret på 1971 hver torsdag.

Kr. 199.- pr. person.

Der kan derudover tilkøbes forret for 89,- og en dessert for 89,-

Se begivenhed →
Quizaften på 1971:
apr.
19.

Quizaften på 1971:

Quizaften på 1971

Kom og hyg dig i godt selskab med god musik, dejlig mad og drikke. Vi giver kaffe og kage i pausen. Der er selvfølgelig en gave til vinderen.

Inkluderer aftenanretning og 1 fadøl eller 1 glas vin og en præmie til vinderen

Kom og vær med til en super hyggelig aften.

Pris pr. person kr. 250,-

Se begivenhed →
Dagens ret
apr.
13.

Dagens ret

Dagens ret :

Kom og få dagens ret på 1971 hver torsdag.

Kr. 199.- pr. person.

Der kan derudover tilkøbes forret for 89,- og en dessert for 89,-

Se begivenhed →
Smørrebrødsbanko
apr.
5.

Smørrebrødsbanko

Smørrebrødsbanko

Kom til en hyggelig aften på 1971, hvor der bliver serveret lækket smørrebrød efterfulgt af 4 spil banko.

Inkluderer 3 bankoplader, aftenanretning og 1 fadøl eller 1 glas vin

Pris pr. person 350,-

Se begivenhed →
3 retters
mar.
31.

3 retters

3 retters menu

Forret:

Letrøget laksetatar med æble, avocado og rugbrødscrumble

Hovedret:

Kalvefilet med grillet grønt, glace og pommes Anne

Dessert:

1971’s blødende hjerte med hindbærsorbet

Pris pr. person Kr. 295,-Husk og bestil bord.

Se begivenhed →
6 retters menu
mar.
25.

6 retters menu

6 retters menu med vin, øl, vand og kaffe.

Indeholder:

1 glas aperitif og 2 slags kroketter med aioli

Forret:

Ristede kammuslinger med grøn pesto og asparges

Mellemret:

Rimmet torsk med sennepsmayonnaise, rødbede og rodfrugtechips

Hovedret:

Lammerack eller svampebøf med crunchy urtetopping, stegte grøntsager og pommes anne

Dessert:

3 slags oste med øl-syltede mandler, karamelliserede valdnødder, bærkompot samt hjemmelavet knækbrød

Sødt:

Petit four + kaffe

Pris pr. person 595,-

Se begivenhed →
3 retters
mar.
24.

3 retters

3 retters menu

Forret:

Letrøget laksetatar med æble, avocado og rugbrødscrumble

Hovedret:

Kalvefilet med grillet grønt, glace og pommes Anne

Dessert:

1971’s blødende hjerte med hindbærsorbet

Pris pr. person Kr. 295,-Husk og bestil bord.

Se begivenhed →
6 retters menu
mar.
18.

6 retters menu

6 retters menu med vin, øl, vand og kaffe.

Indeholder:
1 glas aperitif og 2 slags kroketter med aioli

Forret:
Ristede kammuslinger med grøn pesto og asparges

Mellemret:
Rimmet torsk med sennepsmayonnaise, rødbede og rodfrugtechips

Hovedret:
Lammerack eller svampebøf med crunchy urtetopping, stegte grøntsager og pommes anne

Dessert:
3 slags oste med øl-syltede mandler, karamelliserede valdnødder, bærkompot samt hjemmelavet knækbrød

Sødt:
Petit four + kaffe

Pris pr. person 595,-

Se begivenhed →
Candle light dinner
mar.
17.

Candle light dinner

Vi slukker lyset og skruer op for charmen. Der vil kun være levende lys i restauranten, så kom og nyd maden, hyggen, selskabet og romantikken.

3 Retters menu inklusiv 1 glas bobler og snack.

Pris pr. person 350 kr.

Se begivenhed →
Dagens ret
mar.
16.

Dagens ret

Dagens ret :

Wienerschnitzel med brasede kartofler, dreng og skysauce

Kr. 199,-

Mulighed for yderligere tilkøb af retter:

Forret:

Bruschetta med tomat og hvidløg

Kr. 59,-

Dessert:

Baileymousse

Kr. 89,-

Se begivenhed →
Quizaften på 1971: ABBA
mar.
15.

Quizaften på 1971: ABBA

Quizaften på 1971: ABBA

Kom og hyg dig i godt selskab med god musik, dejlig mad og drikke. Vi giver kaffe og kage i pausen. Der er selvfølgelig en gave til vinderen.

Inkluderer aftenanretning og 1 fadøl eller 1 glas vin og en præmie til vinderen

Kom og vær med til en super hyggelig aften.

Aftenanretning:
Tartelet, æg og rejer, mørbradbøf og brie

Se begivenhed →
6 retters menu
mar.
11.

6 retters menu

6 retters menu med vin, øl, vand og kaffe.

Indeholder:
1 glas aperitif og 2 slags kroketter med aioli

Forret:
Ristede kammuslinger med grøn pesto og asparges

Mellemret:
Rimmet torsk med sennepsmayonnaise, rødbede og rodfrugtechips

Hovedret:
Lammerack eller svampebøf med crunchy urtetopping, stegte grøntsager og pommes anne

Dessert:
3 slags oste med øl-syltede mandler, karamelliserede valdnødder, bærkompot samt hjemmelavet knækbrød

Sødt:
Petit four + kaffe

Pris pr. person 595,-

Se begivenhed →
3 retters
mar.
10.

3 retters

3 retters menu

Forret: Letrøget laksetatar med æble, avocado og rugbrødscrumble

Hovedret: Kalvefilet med grillet grønt, glace og pommes Anne

Dessert:1971’s blødende hjerte med hindbærsorbet

Pris pr. person Kr. 295,-Husk og bestil bord.

Se begivenhed →
Dagens ret
mar.
9.

Dagens ret

Dagens ret :

Gl. dags oksesteg med rodfrugter, glaseret løg, kartoffelmos og skysauce Kr. 169,-

Mulighed for yderligere tilkøb af retter:

Forret: Tomatsuppe med ostebrød Kr. 89,-

Dessert: Det lille iskup (2 kugler is) Kr. 59,-

Se begivenhed →
6 retters menu
mar.
4.

6 retters menu

6 retters menu med vin, øl, vand og kaffe.

Indeholder:
1 glas aperitif og 2 slags kroketter med aioli

Forret:
Ristede kammuslinger med grøn pesto og asparges

Mellemret:
Rimmet torsk med sennepsmayonnaise, rødbede og rodfrugtechips

Hovedret:
Lammerack eller svampebøf med crunchy urtetopping, stegte grøntsager og pommes anne

Dessert:
3 slags oste med øl-syltede mandler, karamelliserede valdnødder, bærkompot samt hjemmelavet knækbrød

Sødt:
Petit four + kaffe

Pris pr. person 595,-

Se begivenhed →